zaterdag 28 mei 2011

PROBLEEM

     Goedemorgen Dames.
Ik weet niet wat er aan de hand is maar ik kan nergens reakties achter laten op blogs.
Ik ben telkens anoniem of moet mn wachtwoord en mail adres steeds op nieuw invullen.
Maar ik zie wel al dat moois wat er is gemaakt.
 Groetjes en fijn weekend Majo

4 opmerkingen:

 1. Hoi Majo.

  Klopt het dat je dan ook telkens moet aan melden? Want dan is het heel makkelijk opgelost. Zorg ik er voor dat het vinkje van aangemeld blijven niet is aangeklikt. Dan kan je weer over al reacties achter laten.
  Succes ermee.

  Liefs Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi,

  wat hier boven staat klopt helemaal maar jouw probleem had i van de week ook en dan kun je niet eens "vinken" want je wordt er continue uitgeknikkerd. Blogger is elke dag van de leg en als het een keertje goed gaat moeten we maar snel toeslaan en reageren!

  Groetjes, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Majo!!

  Jah klopt ik heb die andere een keer aangemaakt, ik zal eens kijken of ik die kan verwijderen. Maar zo te zien is het gelukt. Want ik heb een berichtje van je.

  Liefs Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hello Majo! I think you are having problems with Blogger like many of us and can't leave comments. I have had problems using Internet Explorer but no problems with Firefox, and when using Internet Explorer, some friends told me you can untick the box "keep me signed in", then Blogger will let you leave comments. I hope that helps! Sorry if I misunderstood, there was no translation available, so I merely guessed! Have a great weekend! Hugs Delphine xx

  BeantwoordenVerwijderen

ZEG NEE!!! WOORDVERIFICATIE

ZEG NEE!!! WOORDVERIFICATIE
Klik op de foto voor de uitleg.

Blogarchief